Meny Veddesta
  • Stekt falukorv med stuvade makaroner
  • Ångad fiskfilé med chiliolja, grönsaker, ris, basilika-limeaioli
  • Cajunfärsbiff med stekt potatis och pepparsås
  • Pasta med bacon, grädde, parmesan och vitlök

Måndag

Tisdag:

  • Stekt fläsk med raggmunkar och lingonsylt eller löksås och kokt potatis
  • Panerad fiskfilé med remoladsås, citron och kokt potatis
  • Tomatbrässerat kycklinglår med fried rice och sambalaioli
  • Pasta med chorizofärs, färsk chili, vitlök och grädde

Onsdag

  • Oxjärpar med potatismos, champinjonsås, inlagd gurka och lingonsylt
  • Fiskgratäng med räkor, curry, grädde och ris
  • Marinerad fläskytterfilé med pommes frites och baconsky
  • Panpizza med rökt skinka, lök, tomatsås och ost
  • Kladdkaka till kaffet



Torsdag

  • Ärtsoppa med fläsk, pannkakor med sylt och grädde
  • Spenatsoppa med ägghalva, pannkakor med sylt och grädde
  • Fläskkarré med ädelostsås och stekt potatis
  • Panerad fiskfilé med västerbottenröra, citron och kokt potatis
  • Kycklinggryta med röd curry, cocosgrädde, grönsaker och ris


Fredag

  • Kalvfärsbiff med potatismos, rosépepparsås och inlagda tomater
  • Fisk och räkgryta med ris
  • Fläskschnitzel med pommes frites, baconsky och bearnaise
  • Äppelpaj med vaniljsås