Meny Veddesta
  • Falukorvsgratäng med bostongurka, fransk senap, grädde och potatismos
  • Pocherad fiskfilé med ägg-persiljesås och kokt potatis
  • Kalvfärsjärpar med stekt potatis och pepparsky
  • Linguinipasta med kyckling etc

Måndag

Tisdag

  • Stekt fläsk med raggmunkar och lingonsylt eller löksås och kokt potatis
  • Panerad fiskfilé med dansk remolad, citron och kokt potatis
  • Marinerad kycklingfilé med vitlökspotatis, färskoströra och het tomatconcassé
  • Pasta med bacon, paprika, creme fraiche och parmesan

Onsdag



  • Fläsklägg med rotmos och senap
  • Parmesanbakad fiskfilé med tomatsås och grönsaksris
  • Pannbiff med råstekt potatis och gorgonzolasås
  • Nattåkt högrev med het cheddarröra och nudlar
  • Kladdkaka till kaffet

Torsdag

  • Ärtsoppa med fläsk, pannkakor med sylt och grädde
  • Potatis-blomkålssoppa, pannkakor med sylt och grädde
  • Wallenbergare med potatismos, ärtor, skirat smör och lingonsylt
  • Panerad fiskfilé med skagenröra, citron och kokt potatis
  • Kasslergryta med ananas, grönsaker, grädde, vitlök och ris

Fredag

  • Fläskkarré med champinjonsås, klyftpotatis och lingonsylt
  • Fisk och räkgryta med ris och chiliaioli
  • Pljeskavica med pommes frites, ajvar, smetana, lök och bearnaise
  • Äppelpaj med vaniljsås