Meny Veddesta
  • Ost och tomatbakad falukorv med potatismos och senapsgrädde
  • Ångad fiskfilé med ruccola, vitvinssås och ris
  • Viltfärsjärpar med rosépepparsås och ugnsrostad potatis
  • Pasta med ädelostkryddad karrégryta

Måndag

Tisdag

  • Stekt fläsk med raggmunkar och lingonsylt eller löksås och kokt potatis
  • Panerad fiskfilé med västerbottenröra, citron och kokt potatis
  • Bbq kyckling med fried rice och vitlökscreme fraiche
  • Krämig baconpasta med grejer

Onsdag



  • Fläsklägg med rotmos och senap
  • Tomat och basilikabakad fiskfilé med nudlar och färskoströra
  • Pannbiff med café de parissmör, rödvinssky och stekt potatis
  • Het kycklinggryta med ris
  • Kladdkaka till kaffet

Torsdag

  • Ärtsoppa med fläsk, pannkakor med sylt och grädde
  • Potatis och purjolökssoppa, pannkakor med sylt och grädde
  • Kalkonfilé med gräddsås, potatismos, brysselkål och svart vinbärsgelé
  • Fiskgryta med fänkål, champinjoner, grädde och kokt potatis
  • Husets chili con carne med ris, nachochips och jalapenogräddfil

Fredag

  • Wallenbergare med potatismos, skirat smör, ärtor och lingonsyltt
  • Panerad fiskfilé med räkröra, citron och kokt potatis
  • Helstekt kotlettrad med baconsky, chilibearnaise och klyftpotatis
  • Äppelpaj med vaniljsås