Meny Veddesta
  • Korvgryta med saltgurka, paprika, creme fraiche och ris
  • Fiskfilé  med fetaost, tomater, grädde och couscous
  • Färsbiff med pepparsås och stekt potatis
  • Pasta med kyckling, jalapeños och champinjoner

Måndag

Tisdag

  • Stekt fläsk med raggmunkar och lingonsylt eller löksås och kokt potatis
  • Panerad fiskfilé med dansk remoulad, citron och potatislåda
  • Citronmarinerat kycklinglår med tomatchutney, chiliröra och ris
  • Pasta med marinerat fläskkött, grönsaker och sambalolja

Onsdag



  • Skinkstek med gräddsås, potatismos och äppelmos
  • Chilifisk med grönsaker, ris och limeaioli
  • Kycklingjärpar med pepprig paprikasås och stekt potatis
  • Grekisk moussaka eller pastawok
  • Kladdkaka till kaffet

Torsdag

  • Ärtsoppa med fläsk, pannkakor med sylt och grädde
  • Potatis-blomkålssoppa, pannkakor med sylt och grädde
  • Kalkonbröst med krämig potatis, örtsky och broccoli
  • Panerad fiskfilé med chili-parmesanaioli, citron och kokt potatis
  • Krämig fläskstroganoff med ris och saltgurka

Fredag

  • Pljeskavica med ajvar, lök, smetana, bearnaise oh pommes frites
  • Laxfärserad fiskfilé med räksås och potatismos
  • Thaikarré med fried rice, cocosgrädde och grön curry
  • Äppelpaj med vaniljsås