Meny Veddesta

  Måndag:

  • Chorizo med stekt potatis, coleslaw och varm salsa
  • Fiskgratäng med vitvinssås, räkor och couscous
  • Pannbiff med potatismos, gräddsås och lingonsylt
  • Fried rice med kyckling, grönsaker och sambalaioli

Onsdag

  • Biff Lindström med stekt potatis, sky och vitlökssmör
  • Chilifisk med grönsaker, nudlar och limeaioli
  • Panerad kycklingklubba med tomatsås och ris
  • Pasta med fläskytterfilé med ruccola och saltgurksröra


Tisdag:

  1. n
  • Stekt fläsk med raggmunkar och lingonsylt eller löksås och kokt potatis
  • Panerad fiskfilé med rödlökscreme, citron och kokt potatis
  • Färskostbakad kycklingfilé med champinjonsås och stekt potatis
  • Pasta  med fläskfilé, grönsaker och ädelostsås




Torsdag

  • Ärtsoppa med fläsk, pannkakor med sylt och grädde
  • Kalvfärsbiff med potatismos, champinjonsås och lingonsylt
  • Fisk och räkgryta med ris
  • Fläskkarré med tomatsky, fetaost-melonsallad och stekt potatis


Fredag