Meny Veddesta

  Måndag:

  • Baconlindad falukorv med potatismos och bostongräddsås
  • Fiskgratäng med räkor, vitvinssås och kokt potatis
  • Kycklingjärpar med tomatsås, parmesanaioli och ris
  • Pasta med kyckling, grönsaker och cheddarröra

Onsdag

  • Pytt i panna med ägg och rödbetor
  • Fiskgratäng med broccoli, blomkål, ostsås och kokt potatis
  • Salsicciafärsbiff med krämig vitlökspotatis och bbqsås
  • Kebabgryta med ris och vitlöksdressing


Tisdag:

  1. n
  • Stekt fläsk med raggmunkar och lingonsylt eler löksås och kokt potatis
  • Panerad fiskfilé med rostad paprika-parmesanaioli, kokt potatis och citron
  • Kycklingklubbsfilé med pepparsås och stekt potatis
  • Pastagratäng ala taco med köttfärs, nachos och tomater




Torsdag

  • Ärtsoppa med fläsk, pannkakor med sylt och grädde


Fredag