Meny Veddesta

  Måndag:

  • Stekt falukorv med stuvade makaroner
  • Pocherad fiskfilé med räkor, curry och ris
  • Jalapenofärserade oxjärpar med sky, morotstzaziki och stekt potatis
  • Panpizza med tomatsås, skinka och ost

Onsdag

  • Ost och ananasbakad kassler med tomatsås och potatismos
  • Fiskgratäng med champinjoner, ostsås och kokt potatis
  • Kycklingjärpar med curryris och sambalgräddsås
  • Köttfärstortillas med salsa och cheddarröra


Tisdag:

  1. n
  • Stekt fläsk med raggmunkar och lingonsylt eler löksås och kokt potatis
  • Panerad fiskfilé med ruccolahollandaise, citron och kokt potatis
  • Kycklinglårfilé med krämig potatis och tomat-chilisås
  • Pasta med fläskfilé, grönsaker, grönpeppar och creme fraiche




Torsdag

  • Ärtsoppa med fläsk, pannkakor med sylt och grädde
  • Kycklinggryta med grön curry, cocosgrädde, grönsaker och ris
  • Panerad fiskfilé med rödlöksaioli, citron och kokt potatis
  • Fläskkarré med stekt potatis, tomatsky och jalapenosmör


Fredag

  • Kalvfärsbiff med potatismos och gorgonzolasås
  • Chilifisk med grönsaker, limeaioli och nudlar
  • Fläsknoisette med pommes frites, bearnaise och sky
  • Äppelpaj med vaniljsås