Meny Veddesta
  • Korvstroganoff med ris
  • Pocherad fiskfilé med ägg- persiljesås och kokt potatis
  • Kalvfärsjärpar med grönpepparsås och stekt potatis
  • Spaghetti med kyckling och grejer

Måndag

Tisdag

  • Stekt fläsk med raggmunkar och lingonsylt eller lökås och kokt potatis
  • Panerad fiskfilé med västerbottenröra, citron och kokt potatis
  • Lammfärsbiff med ratatouille och krämig vitlökspotatis
  • Pasta med kalvfärs, champinjoner, ärtor och grädde

Onsdag



  • Curry kyckling med ris och mango chutney
  • Fiskgratäng med kantareller, sparris, ruccola och potatis-blomkålspuré
  • Fläskkarré med stekt potatis, bbq sky och chiliaioli
  • Köttfärscanneloni med ostsås och salsa
  • Kladdkaka till kaffet

Torsdag

  • Ärtsoppa med fläsk, pannkakor med sylt och grädde
  • Spenatsoppa med ägghalva, pannkakor med sylt och grädde
  • Pannbiff med champinjonsås, lökinlagd gurka och potatismos
  • Panerad fiskfilé med räkröra, citron och kokt potatis
  • Fläsknoisette med bearnaise, chilisky och pommes frites

Fredag