Meny Veddesta
  • Polsk korvgryta med paprika, saltgurka, creme fraich och kokt potatis
  • Ångad fiskfilé med grönsaker, chilli olja och gräslöks yoghurt och nudlar
  • Oxjärpar med champinjonsås,potatismos och lingonsylt
  • Köttfärschilli med ris aioli och nachos

Måndag

Tisdag

  • Stekt fläsk med raggmunkar och lingonsylt eller löksås och kokt potatis
  • Panerad fiskfilé med gurk-västerbottenröra, citron och kokt potatis
  • Kycklingfilé med råstekt potatis, färska tomater och currycoleslaw
  • Pastawok med fläskfilé, grönsaker och chiliaioli

Onsdag

  • Wallenbergare med potatismos, skirat smör, ärtor och lingonsylt
  • Havslasagne med bladspenat, ost och creme friche
  • Fläskkarré med pommes frites, sky och paprika-parmesanröra
  • Pasta med chorizofärs, vitlök och grädde
  • Kladdkaka till kaffet



Torsdag

  • Ärtsoppa med fläsk, pannkakor med sylt och grädde
  • Potatis-purjolökssoppa, pannkakor med sylt och grädde
  • Currykyckling med grönsaker, ris och mango chutney
  • Panerad fiskfilé med kräftröra, citron och kokt potatis
  • Färsbiff med jalapenogräddsås och stektpotatis


Fredag

  • Köttfärslimpa med champinjonsås, potatismos, inlagd gurka och lingonsylt
  • Chilifisk med grönsaker, limeaioli och ris
  • Fläsknoisette med bearnaise, sky och stekt potaits
  • Äppelpaj med vaniljsås