Meny Veddesta
  • Lunchkorv med pepparrotssås, kokt potatis, och senap
  • Ångad fiskfilé med färska tomater, chili, vitvinssås och potatislåda
  • Grekisk färsbiff med stekt potatis, tzaziki och pepparsky
  • Köttfärschilli med ris, het aioli och nachochips

Måndag

Tisdag

  • Stekt fläsk med raggmunkar och lingonsylt eller löksås och kokt potatis
  • Panerad fiskfilé med rödlökshollandaise, citron och kokt potatis
  • Marinerat kycklinglår med fried rice, het tomatsås och röra på gurka, chili och parmesan
  • Pasta med köttfärs, ärtor och champinjoner eller kyckling i grön curry och cocosgrädde

Onsdag



  • Biff ala Lindström med stekt potatis, persiljesmör och rödvinssås
  • Fiskgratäng med fetaost, ägg, bladspenat och potatismos
  • Fläskkarré med krämiga nudlar, curryröra och tomatchutney
  • Baconpasta med riven parmesan
  • Kladdkaka till kaffet

Torsdag

  • Ärtsoppa med fläsk, pannkakor med sylt och grädde
  • Potatis-purjolökssoppa, pannkakor med sylt och grädde
  • Fläsknoisette med pepparsås och stekt potatis
  • Laxfärserad fiskfilé med räksås och pommes dushesse
  • Kycklinggryta med champinjoner, jalapeños, creme fraiche och ris

Fredag